Economia

Olot atrau més turisme internacional que fa un any, sobretot francès

Per això, l'Ajuntament ha decidit dissenyar una estratègia dirigida específicament a aquest mercat

El nombre de turistes internacionals que visiten Olot ha crescut, sobretot pel que fa als francesos i els britànics, en un 15,8% i un 25,6%, respectivament, amb relació al 2014. El turisme alemany també s'ha incrementat, però a més distància, en un 6,3%. L'oficina de turisme ha atès durant el 2015 un total de 2.601 persones de l'Estat francès, una xifra que representa un 43,8% del total del turisme internacional que ha passat per aquest servei. Després, el col·lectiu més nombrós ha estat l'holandès, amb un 11,7% del total; el del Regne Unit, amb un 7,6%; l'alemany, amb un 7,5%, i el belga, amb un 6,3%. El turisme estranger ha representat, durant el 2015, un 26,3% de les atencions realitzades des de l'oficina de turisme d'Olot.

Per això, una de les prioritats de l'Àrea de Progrés Econòmic de l'Ajuntament de la capital garrotxina és continuar treballant per augmentar aquestes dades programant actuacions dirigides al mercat francès, especialment en el turisme d'incentius i fent promoció dels elements diferenciadors de la comarca de la Garrotxa, tant pel que fa a la natura com a la gastronomia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia