Economia

Contactes entre empresaris i estudiants de turisme per la temporada d'estiu

Les trobades, en el marc del Girocamping, faciliten el contacte entre els alumnes i les empreses que preparen les plantilles per a la temporada turística

Una cinquantena d'empreses i 370 alumnes de la Universitat de Girona i de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona s'han reunit durant dues sessions de treball en xarxa a petició de les mateixes empreses per tal de poder configurar les seves plantilles amb vista a la temporada turística. Les trobades, que permeten connectar oferta i demanda en aquest àmbit, s'han fet en el marc del Girocamping, patrocinat per les empreses San Miguel, GAP animació, Catalana Occidente, Casa Darnés, Serveis Turístics Heinze Latzke, Dibosch i La Caixa. L'esdeveniment ha estat dedicat els dos primers dies al sector professional, amb la presència, aquest any, de 1.900 professionals. A més, també s'hi ha fet una aula taller entre els responsables dels càmpings gironins i les empreses proveïdores del sector que col·laboren amb l'associació.

Ahir també es va presentar l'Estudi de la competitivitat dels càmpings catalans a Europa, en el qual es fa una comparació amb els competidors de França, Itàlia i Croàcia i dóna eines al sector per continuar mantenint el nivell d'excel·lència. En aquest sentit, cal destacar que els càmpings són conscients que no poden abaixar la guàrdia i que han de continuar fent inversions importants i seduint el visitant amb experiències per no perdre la situació privilegiada que tenen.

El Girocamping, que té lloc fins diumenge al Palau de Fires de Girona, estarà obert aquest cap de setmana al públic en general, que podrà gaudir d'activitats i tallers i dels estands dels professionals del sector.

LA XIFRA

139
expositors
de diferents productes vinculats al món del càmping es poden trobar a la fira.

LA DATA

06.03.16
Darrer
dia del Girocamping, que es porta a terme al Palau Firal de Girona.

Tallers i activitats per als infants

Desfilada d'animals de companyia, The Minion's Show, circuit de ponis, un espectacle de pallasso, un taller de globoflèxia, castells inflables i un xou musical són algunes de les activitats que han estat programes per aquest cap de setmana a Fira de Girona, adreçades a les famílies que vagin al recinte. Al centre de la fira també hi ha un espai de restauració amb cinc foodtrucks (furgonetes de menjar) i unes taules per degustar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona

Bumerang, l’‘start-up’ que evita 2.500 envasos d’un sol ús al dia

Barcelona

Empatif s’enfoca a guanyar volum, també amb compres

Manresa
ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva