Economia

El càmping cala Llevadó construeix 15 bungalous

L'establiment de Tossa de Mar ara en tindrà 45 i s'han fet amb fusta natural

El Càmping Cala Llevadó de Tossa de Mar, que ha obert la temporada aquesta setmana passada, ha ampliat al 65% l'oferta d'ecobungalous amb 15 noves casetes de fusta de 42 metres quadrats. Aquests nous bungalous formen part de la segona fase del projecte Cadiretes Eco Bungalow Park, que es va iniciar ara fa dos anys amb la intenció de respondre a la creixent demanda de pernoctacions en allotjaments de lloguer, pràctics, en contacte directe amb la natura i respectuosos amb el medi ambient.

Amb aquests nous bungalous, el càmping disposa, ara, de 45 allotjaments d'aquestes característiques, a més de sis cabanes i dos bungies (bungalous de fusta per a dues persones). La resta són bungalous estàndards.

“Es tracta de bungalous construïts cent per cent amb fusta natural i aïllats amb suro aprofitat de la pròpia àrea local del massís de Cadiretes”, expliquen els responsables del càmping, que matisen que, com que l'establiment està situat vora aquest massís, van triar aquest nom per batejar els nous allotjaments: Cadiretes Eco Bungalow Park.

L'aposta del càmping Cala Llevadó pel concepte glamping (glamur i càmping) el va fer ser pioner al nostre país en aquest àmbit: el de la qualitat dels allotjaments i la seva integració dins la natura: “El càmping, és un negoci familiar i està adreçat, majoritàriament, a un públic també familiar.”

Reconeixements

El càmping Cala Llevadó ha estat triat en un llistat de 75 càmpings de tot Europa pels treballadors de la revista KCK, l'oficial del Real Touring Club d'Holanda ANWB (un dels més importants d'Europa), com un dels càmpings millor situats i més agradables i memorables. Aquesta publicació especial de la revista KCK es fa amb motiu de la celebració del 75è aniversari, aquest any 2016.

Però aquest no és l'únic premi que ha rebut el càmping Cala Llevadó, perquè l'any passat va ser guardonat amb el premi a la innovació que atorga la guia Alan Rogers per la posada en marxa dels bungalous ecològics, “confeccionats amb material naturals que redueixen el consum energètic gracies a l'aprofitament de la llum del sol”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El port de la marina acollirà durant nou dies la Fira del Vaixell d’Ocasió

EMPURIABRAVA
ECONOMIA

Les exportacions gironines creixen un 10% durant el gener

GIRONA

Salsa Jeans i la Casa de las carcasas obren al Gran Jonquera

la jonquera

MUNICH i Rituals se sumen a l’oferta comercial de l’Espai Gironès

salt
economia

Comença el saló Alimentaria&Hostelco més ambiciós i amb més presència internacional

L’hospitalet de llobregat
PALAFRUGELL

Oohx!gen, l’associació de comerciants de Palafrugell, renova junta

PALAFRUGELL

El B-Travel compleix les expectatives i supera els 26.000 assistents

barcelona
Tribuna

Només el set per cent?

Professor d’innovació a EADA Business School

La Xina: el soci, i competidor, inevitable

barcelona