Economia

La UBIC es refunda i pren impuls amb el nom Comerç de Valls

La nova junta de l'entitat impulsarà un pla de serveis obert a totes les aportacions

El comerç de Valls ha renovat la junta i ha decidit canviar el nom d'Unió de Botiguers pel de Comerç de Valls. La nova direcció esta formada per persones de diferents zones i entitats de la ciutat. “Gent jove amb moltes idees, inquietuds i ganes de fer coses”, afirmen des de l'entitat, que veu en aquests canvis l'inici d'una nova etapa.

En la nova junta, presidida per Carme Sendra, hi ha Marina Montero, Josep Domínguez, Montserrat Martínez, David Cervantes, Rosa Barrufet, Gerard Roca, Rosa Jaumejoan, Joan Llopis, Anna Mateu i José Botella. D'entrada, han anunciat que desenvoluparan un pla de serveis obert a totes les aportacions i que la seva voluntat és col·laborar amb l'Ajuntament i totes les entitats i associacions de la ciutat. Una de les primeres propostes ha estat la convocatòria d'un concurs per al disseny d'un nou logotip que representi Comerç de Valls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia