Economia

Premiaran metges i equips mèdics gironins

El guardó s'entregarà el 12 de maig i porta el nom de Bonastruc ça Porta

El Col·legi Oficial de Metges de Girona (COMG) crea els premis Bonastruc ça Porta per reconèixer la trajectòria professional de metges i equips mèdics gironins que hagin excel·lit en el camp de la medicina. Són els primers premis que entrega el COMG, els quals s'adrecen exclusivament als professionals de les comarques gironines. Es lliuraran el 12 de maig a l'EspaiCaixa de Girona en un acte que inclourà la presentació d'un llibre sobre els metges gironins depurats després de la Guerra Civil.

“Els premis posen especial èmfasi en el reconeixement d'equips assistencials per una banda, per subratllar la importància del treball en equip, i de professionals mèdics amb una llarga trajectòria, per l'altra, per retre'ls un homenatge a una vida dedicada a la medicina”, va explicar ahir el president del col·legi, Josep Vilaplana.

Els guardons Bonastruc ça Porta són tres peces úniques que han estat creades per l'artista figuerenc David Anson. Els guardons estan inspirats en el logotip del Col·legi Oficial de Metges de Girona, el qual inclou la sigla del COMG i la serp que representa les ciències de la salut. Anson es caracteritza per usar formes arrodonides i amables en una barreja de diferents materials acabats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia