Economia

La Fira Expocasió tindrà uns tres-cents vehicles

Se celebrarà a Fornells de la Selva de demà, divendres, a diumenge

La vuitena edició de la fira d'ocasió de les comarques gironines, Expocasió Girona 2016, se celebra de demà, divendres, a diumenge a Fornells de la Selva. “És la fira del vehicle d'ocasió més important de les comarques gironines”, asseguren fonts de l'organització.

Durant els tres dies de la fira es congregaran a l'avinguda de Vilablareix de Fornells de la Selva un total de vuit expositors i 20 marques i s'exposaran uns tres-cents vehicles. La previsió de vendes que fan els organitzadors és d'uns cent cinquanta vehicles. L'esdeveniment rep el suport total i la col·laboració de l'Ajuntament de Fornells de la Selva “amb el seu alcalde al capdavant, Narcís Boschdemont i Esparraguera, especialment sensibilitzats amb la situació del sector de l'automoció”.

Per satisfer la gran demanda de vehicle seminou, l'Expocasió Girona 2016 presenta una oferta de vehicles seminous de turisme i comercials, de tots els segments, amb l'objectiu d'atraure tota classe de públic interessat a adquirir vehicles d'ocasió al millor preu i garantits.

Seminous, en creixement

Els vehicles menors de tres anys –els seminous– estan experimentant un gran creixement de vendes i són “els més difícils de trobar”. Les transferències de cotxes usats fins al març han crescut un 17,3% a l'Estat espanyol, fins a les 480.285 operacions, segons dades de l'Institut d'Estudis d'Automoció (IEA). A Catalunya, les vendes d'usats es van incrementar un 14,9%. Aquest impuls és deu sobretot al bon comportament que estan tenint els cotxes seminous, amb una edat mitjana menor a tres anys. En aquest exercici, les seves vendes s'han disparat un 47,6% i ja acaparen el 20% del mercat, quatre punts més que en el mateix període de l'exercici anterior.

Els de més de deu anys

Els cotxes amb més de deu anys continuen sent enguany els més venuts en el mercat d'ocasió: representen un 51% del total i creixen a un ritme del 13,8%. El pes d'aquest tipus de vehicles va fer que l'any passat l'edat mitjana del mercat d'ocasió fos de 10,8 anys, xifra que es repetirà enguany, segons les previsions de Faconauto.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia