Economia

política

eleccions 26-j

El PP presenta la candidatura de Girona per al 26-J

Concepció Veray torna a encapçalar la llista popular, seguida de Mar Llambí

El president del PP de Girona i portaveu parlamentari, Enric Millo, va acompanyar ahir Concepció Veray en la presentació de la candidatura dels populars en les eleccions del 26-J. En un acte celebrat al parc del Migdia de Girona, Millo va destacar la importància de les eleccions al Congrés i al Senat. “Estem convençuts que moltes persones que al desembre no van anar a votar o que no van dipositar la seva confiança en nosaltres aquesta vegada sí que ho faran”, va manifestar Millo, tot insistint que durant aquests quatre mesos “ha quedat clara la incapacitat d'aquells que no volen un futur de moderació en el govern d'Espanya”.

Per la seva banda, Concepció Veray, que va donar les gràcies als companys de candidatura, va insistir en la necessitat d'un “futur millor” i en la tasca duta a terme pel PP en el govern de l'Estat. “Aquests quatre anys nosaltres hem fet realitat allò que semblava impossible”, va començar dient, i tot seguit va afegir: “Vam arribar al govern quan estàvem al caire de l'abisme, vam aconseguir evitar un rescat, vam aconseguir sortir de la crisi i situar-nos en el camí de la recuperació.” Tot seguit, Veray va passar a referir-se al tema de la creació de llocs de treball. “Semblava impossible que a Espanya es tornés a crear ocupació i els últims dos anys hem creat més d'un milió de llocs de treball, i l'objectiu és que els propers anys se'n puguin crear dos milions més, amb l'objectiu que al 2020 es pugui arribar als vint milions”, va afegir. “Hem estat garantia i volem continuar sent-ho per fer allò que semblava impossible; també amb l'aportació, el granet de sorra, del PP català a les comarques gironines.” Així, va reiterar que “la veu del PP de les comarques gironines” és la de la “responsabilitat, moderació i creixement”. “Som un equip unit, amb força, per tirar endavant allò que alguns diuen que sembla impossible”, va concloure.

A la llista que encapçala Veray hi va com a número 2 la presidenta de Noves Generacions del PP a Girona, Mar Llambí, que en les anteriors anava de número 1 al Senat; com a número 3 hi va la portaveu del PP a l'Ajuntament de Figueres, Maria Àngels Olmedo, i tanca la llista l'exdiputat del PP al Parlament Sergio Santamaría. Encapçala la llista pel Senat Marina Guillén.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

La plantilla de Lékué a la Llagosta es mobilitza contra el tancament de la planta: “Estem pagant una mala gestió”

La Llagosta
economia

L’Opa del BBVA al Sabadell s’alenteix

barcelona
unió europea

La CE veta l’ús d’un agent químic present en caixes de pizza

barcelona
regne unit

El Banc d’Anglaterra no es deixa arrossegar per la Fed i manté els tipus en el 5%

barcelona

Girona és una de les demarcacions de l’Estat amb més hotels a la venda

GIRONA
Tribuna

Un equip de 3 estrelles

Soci-Director de H&B Human and Business, conferenciant i formador
economia

Ajuntament, empreses i institucions acadèmiques impulsen l’Aliança per a la Innovació BIVA

SANT CUGAT DEL VALLÈS
Estats Units

La Fed retalla mig punt els tipus d’interès en la primera rebaixa des del 2020

Barcelona
Estats Units

Tupperware inicia el procediment de fallida

Barcelona