Economia

economia

empresa

Ricoh amplia el centre de serveis a tres països més

El conseller Jordi Baiget visita l'edifici en què treballen unes 500 persones

La seu de Ricoh a Sant Cugat del Vallès oferirà serveis de back office (o de suport a les empreses) a tres nous països, Sud-àfrica, Bèlgica i Luxemburg, a través del seu centre de serveis compartits, segons va explicar ahir Ramon Martín, director general i cap d'operacions de la companyia especialista en solucions per a oficina, serveis de gestió de documents, serveis de tecnologies i impressió de producció. El centre de serveis compartits, inaugurat ara fa tres anys i que té més de 500 empleats, ofereix serveis d'administració, de facturació i de lectures d'equips, entre altres, als clients de l'empresa de països del sud d'Europa, com ara l'Estat espanyol, Itàlia, França i Portugal. A la seu de Sant Cugat del Vallès –la seu central a l'Estat– hi treballen un miler de persones i en l'últim any s'hi han incorporat 130 persones més.

“Aquest centre de serveis compartits ha arribat al punt de maduració en aquests tres anys, i el fet que ens hagin atorgat aquests tres nous països és un molt bon símptoma que el de Sant Cugat acabarà sent un centre vital per a Ricoh en el món”, va dir ahir Martín.

Ricoh Espanya es va fundar l'any 1986, però en l'àmbit global la companyia té més de 80 anys. A l'Estat espanyol, Ricoh té més de 50.000 clients i preveu un creixement del 5% per al 2016, després que durant els anys de crisi hagi augmentat la seva facturació, que ha passat dels 207 milions del 2012 als 240 milions el 2015.

Delphi continua negociant el seu futur

El conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget, va assegurar ahir durant la seva visita al centre de serveis compartits de Ricoh que les negociacions a Delphi per iniciar un pla de reindustrialització continuen obertes, però sense un acord ni un calendari a la vista i amb menys pressió que la que hi havia abans de presentar l'ERO. En el seu discurs, Baiget va reconèixer que “és important i necessari per a Catalunya tenir empreses tractores i de referència mundial com Ricoh” i va assegurar: “Des del govern de la Generalitat farem tot el possible per ajudar-vos i facilitar que seguiu a Sant Cugat.” Delphi tancarà la planta de Sant Cugat a finals d'any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia