Economia

economia

agricultura

Santa Coloma vol formar part de la DO Alella

L'Ajuntament n'ha sol·licitat l'ingrés per la recuperació de la Vinya d'en Sabater

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha acordat sol·licitar l'ingrés del municipi a la Denominació d'Origen (DO) Alella. Santa Coloma va recuperar l'any passat el conreu dels ceps a partir de la plantació de la Vinya d'en Sabater, un espai de 5.000 m² al recinte Torribera, on es fa el conreu experimental de les varietats garnatxa negra, monestrell, picapoll blanc i xarel·lo per produir vi. A partir d'ara es vol que els vins que s'obtinguin d'aquí a uns anys puguin tenir el segell de la DO Alella.

El tinent d'alcaldessa de Promoció Econòmica, Esteve Serrano, explica que la idea de demanar l'ingrés ha sorgit arran de la col·laboració entre l'Ajuntament i la DO en diverses activitats del programa Santa Coloma Degusta. Més endavant volen formar part del Consorci de Promoció Enoturística de la DO Alella. La sol·licitud l'haurà de debatre la comissió rectora de la DO, que decidirà si l'accepta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia