Economia

Empresa

Roura treu al mercat una espelma insecticida

Elimina tot tipus de mosquits, incloent-hi el mosquit tigre i el del Zika, i fa olor de gessamí

Es presenta en diferents recipients de terracota i vidre

Ceres Roura, l'empresa pionera en la fabricació i el disseny d'espelmes amb seu a Figueres, ha tret al mercat la primera espelma amb insecticida, amb la qual s'elimina tot tipus de mosquits, incloent-hi el mosquit tigre i el del Zika. El nou producte conté el “component actiu més eficaç per eliminar els mosquits” i porta incorporat l'aroma de gessamí, que li “dóna una olor floral molt agradable”. Aquest producte s'ha registrat al Ministeri de Sanitat i al Departament d'Agricultura de la Generalitat.

L'espelma s'ha presentat en una col·lecció que inclou dos recipients diferents de terracota i un got de vidre amb cera blanca, combinant els colors terra amb els tons pastel. Amb aquesta nova gamma, una de les novetats més significatives de la campanya d'estiu de la marca catalana, s'uneix “l'elegància que demana el consumidor amb l'efectivitat del producte, i el caliu de la flama”, declara Miquel Roura, gerent d'exportació de la firma.

A banda de la col·lecció Insecticida, Roura continua creixent en la venda dels productes perfumats amb citronel·la natural, que mantenen els mosquits allunyats, amb els nous colors i dissenys de les terracotes de les col·leccions Hello Summer i Navy.

Ceres Roura presideix actualment l'Associació Europea de Fabricants d'Espelmes, entitat de la qual forma part des de fa més de 25 anys. Hi estan representats els principals productors d'Itàlia, Alemanya, Irlanda, França, Finlàndia, Holanda, Polònia, Suïssa, Lituània i el Regne Unit.

L'empresa es va fundar el 1912. És una empresa familiar i actualment té una producció de més de tres mil tones d'espelmes l'any. Dissenya i produeix espelmes perfumades, antimosquits, decoratives i litúrgiques, i comercialitza alhora tota una gamma de productes d'ambientació de la llar i complements. Del total de la producció, un 70% es dirigeix a la gran distribució i l'hostaleria i un 30%, al segment del jardí, les floristeries i botiga especialitzada de regal, la decoració i la litúrgia. També elabora espelmes per a altres marques.

LA XIFRA

3.000
tones
d'espelmes l'any és la producció actual de l'empresa Ceres Roura, que té una plantilla de 42 persones.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estats Units

La Fed retalla mig punt els tipus d’interès en la primera rebaixa des del 2020

Barcelona
Estats Units

Tupperware inicia el procediment de fallida

Barcelona
economia

Mataró guanya una primera demanda al Corte Inglés que li reclama 24 milions

Mataró
unió europea

Anul·len una multa a Google per pràctiques abusives en publicitat

barcelona

El Consorci de les Gavarres augmenta un 14,36 % el pressupost 2025

monells

El Girocamping PRO presentarà noves eines per potenciar la sostenibilitat

SANT PERE PESCADOR
Economia

El BBVA no apujarà l’oferta de l’opa al Sabadell perquè ja és “molt atractiva” pels accionistes

barcelona
economia

Nous ajuts per impulsar el comerç de Mataró

mataró

L’ampliació de l’Outlet Gran Jonquera s’obrirà el mes d’octubre

LA JONQUERA