Economia

Més de 6.000 tapes en la ruta Tapa't Spring & Estiu

Més de 6.000 tapes es van servir durant els deu dies que va durar la ruta gastronòmica Tapa't Spring & Estiu Girona –del 10 al 19 de juny–, la ruta de tapes per vint restaurants de Girona dissenyada conjuntament per l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona i Estrella Damm. La iniciativa d'oferir una tapa més una canya o quinto Estrella per només 2,5 euros va obtenir una “resposta massiva” del públic que ha reaccionat a la proposta de manera “positiva”, segons asseguren des de l'Associació d'Hostaleria de Girona. Els visitants van poder tastar vint tapes diferents acompanyades d'una Estrella dins un format de mostra més dinàmic i participatiu que
va convidar que el públic visités més d'un local i
que fos un recorregut entretingut i amb diversitat gastronòmica. Des de l'organització asseguren que s'han complert amb escreix les expectatives, en fan una valoració satisfactòria i, amb vista a properes edicions, animen a més establiments a participar-hi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia