Economia

L'empresa Iniciativa Exterior 3i obre una sala d'exposició de 2.000 m²

L'espai, situat a Sarrià de Ter, està dedicat a professionals del sector amb l'exhibició de quatre marques reconegudes de mobles d'exterior

L'empresa altempordanesa Iniciativa Exterior 3i, dedicada a la importació, disseny i distribució de mobiliari exterior a escala mundial, ha inaugurat un nou showroom professional –una sala d'exposició– de més de 2.000 m² a Sarrià de Ter. Amb aquest nou espai, l'empresa fa un “salt qualitatiu important” amb l'objectiu de donar resposta a les exigències d'un mercat cada vegada més competitiu, oferir un millor servei i possibilitar un coneixement a fons de tots els seus productes i col·leccions als professionals del sector –arquitectes, dissenyadors i interioristes, entre d'altres–.

A la nova sala, s'hi exposen dissenys de quatre reconegudes marques de mobiliari exterior: Cane Line (de la qual IE3i té la distribució exclusiva a l'Estat espanyol), Gardenart i Tres-i (distribució exclusiva a l'Estat espanyol, Portugal, França i Centreeuropa), i Calma, la marca de mobiliari pròpia d'Iniciativa Exterior, de distribució mundial.

D'entre els productes exposats destaca el para-sol OM, premi Red Dot Award Best of the Best 2015, dissenyat pel banyolí Andreu Carulla per la marca Calma. Gràcies a un original mecanisme de bloqueig automàtic, pot adoptar diferents configuracions estètiques. Els professionals també poden descobrir SRA, un innovador sistema per seure que s'adapta a diferents estructures sense necessitat de fixacions ni mecanismes, també dissenyat per Carulla.

En la inauguració, hi ha assistit Andreu Carulla; Ricard Vicens, responsable creatiu de la marca altempordanesa, i Àngel Serra, responsable del showroom.

LA FRASE

El nou espai té com a objectiu donar respostes a les exigències del mercat
Responsables d'IE3i

LA XIFRA

10.000
metres quadrats
és l'espai de les instal·lacions logístiques de què l'empresa disposa a Vilamalla.

Desenvolupa col·leccions pròpies

Iniciativa Exterior 3i és una empresa dedicada a la importació, disseny i distribució de mobiliari i decoració per a l'hàbitat exterior. Des de 1994, distribueix en exclusiva algunes marques més rellevants del sector, com ara Carne Line i Gardenart, i des del 2004 desenvolupa projectes i col·leccions pròpies, sota la marca Calma. Actualment, l'empresa disposa d'unes instal·lacions logístiques d'uns 10.000 m² a Vilamalla, on té la seu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estats Units

La Fed retalla mig punt els tipus d’interès en la primera rebaixa des del 2020

Barcelona
Estats Units

Tupperware inicia el procediment de fallida

Barcelona
economia

Mataró guanya una primera demanda al Corte Inglés que li reclama 24 milions

Mataró
unió europea

Anul·len una multa a Google per pràctiques abusives en publicitat

barcelona

El Consorci de les Gavarres augmenta un 14,36 % el pressupost 2025

monells

El Girocamping PRO presentarà noves eines per potenciar la sostenibilitat

SANT PERE PESCADOR
Economia

El BBVA no apujarà l’oferta de l’opa al Sabadell perquè ja és “molt atractiva” pels accionistes

barcelona
economia

Nous ajuts per impulsar el comerç de Mataró

mataró

L’ampliació de l’Outlet Gran Jonquera s’obrirà el mes d’octubre

LA JONQUERA