Economia

economia

El Col·legi d'Aparelladors premia Carme Trilla

El jurat dels premis Catalunya Construcció, que organitza el Col·legi d'Aparelladors de Barcelona, ha atorgat el premi especial a la Trajectòria 2016 a l'economista Carme Trilla, exsecretària d'Habitatge de la Generalitat. Trilla (Barcelona, 1948) és especialista en el sector immobiliari i en polítiques públiques d'habitatge, presidenta de la Fundació Hàbitat 3 i col·laboradora de Càritas Diocesana de Barcelona en temes d'habitatge social i inclusió.

L'experta, que col·labora amb altres administracions públiques i entitats socials en el disseny d'estratègies en matèria d'habitatge social, és a més autora de llibres i articles sobre el mercat immobiliari. El jurat ha valorat la trajectòria professional d'“una persona implicada i compromesa amb un àmbit de gran repercussió social com és el del sector immobiliari”. El lliurament del premi es farà el dia 30 de juny als Encants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia