Economia

La col·lecció de moda de Roser Marcé, avui a Girona

Munta per un dia una botiga efímera a l'Hotel Nord 1901

És oberta a tothom i a preus especials

La dissenyadora de moda prêt-à-porter, de núvia i d'alta costura Roser Marcé arriba per primera cop a Girona per presentar la seva col·lecció primavera i estiu en una pop-up shop (botiga efímera o venda a molt curt termini) que tindrà lloc avui des de dos quarts d'una del migdia fins a les nou del vespre a l'Hotel Nord 1901. L'espai serà obert a tothom i s'hi podran trobar preus especials. Aquest és el primer d'una sèrie de pop-up shops que Marcé preveu oferir a Girona de forma periòdica.

La col·lecció que presenta en aquesta ocasió són vestits, vestits jaqueta, pantalons i bruses, entre d'altres, moda pret-à-porter, d'ús quotidià, que s'adapta a dones de totes les edats, en colors variats però amb predomini del blanc i, com a novetat, el blau cel.

Marcé recull les últimes tendències en moda femenina en les seves col·leccions, però hi aplica un estil totalment personal que, combinat amb un teixit de qualitat, confereix a cada peça un segell identificatiu particular. Combina un disseny molt actual amb la comoditat i practicitat.

Les seves pautes de disseny i producció són la qualitat dels teixits, una confecció meticulosa i una extraordinària cura pels detalls que converteixen les peces en “quelcom especial”.

Venir a Girona era una assignatura pendent per a la dissenyadora, que té molta relació amb pintors i altres artistes de la ciutat i de la demarcació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia