Economia

Transports

Creix la pressió per reclamar un nou concurs per al Nitbus

Els treballadors de Tusgsal es concentren a les seus del PSC i BComú per exigir a l'AMB que no tiri endavant l'adjudicació a Alsa

Mantenen que hi ha un informe de la Generalitat que invalida el procés

Centenars de treballadors de Tusgsal, empresa concessionària del servei de Nitbus, es van concentrar ahir durant tot el dia a la seu central del PSC a Barcelona per donar suport als tres integrants del comitè d'empresa, membres de la UGT i militants del PSC que havien passat allà la nit per reclamar l'aturada de l'adjudicació del contracte a l'empresa Alsa. Una protesta que posteriorment van traslladar a la seu de Barcelona en Comú. El comitè d'empresa de Tusgsal retreu a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, presidida per l'alcaldessa Ada Colau, que faci cas omís de l'informe que va encarregar a la junta consultiva de contractació administrativa de la Generalitat, que conclou que el concurs d'adjudicació del servei de Nitbus a Alsa és nul, i vulgui tirar endavant el procés en el ple de dimarts. “No ens mourem d'aquí fins que tinguem garanties que l'AMB pensa fer cas de l'informe que la mateixa presidenta de l'AMB va encarregar”, explicava ahir Juan Guerrero, secretari general de la UGT al comitè d'empresa de Tusgsal. Els representants dels treballadors, acompanyats pel secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, es van entrevistar ahir amb el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i la secretària d'organització socialista, Assumpta Escarp, per exposar-los la situació. També tenen previst contactar amb la resta de forces polítiques amb representació al ple de l'AMB, i no descarten prendre mesures més contundents, com ara una vaga de fam.

L'AMB, per la seva banda, manté que el concurs està en fase de resolució i que aviat se sabrà quin és el desenllaç.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Les últimes pluges salvaran la meitat de la collita de cereal a la Catalunya Central

SANT MARTÍ DE TOUS/ GAIÀ
economia

Xoc Sabadell-BBVA a la CNMV i pel 50,01%

madrid
SOCIETAT

CCOO critica l’acord laboral signat per a la Copa Amèrica

BARCELONA
ECONOMIA

El Port de Barcelona i el de Xangai col·laboraran en innovació i descarbonització

TÀRREGA
Economia

El Sabadell insta el BBVA a dir quins accionistes donen suport a l’OPA

barcelona
amèrica del sud

L’Argentina es paralitza en la segona vaga general contra Milei

barcelona
Economia

El Sabadell respon: Denuncia el BBVA a la CNMV per vulnerar la llei d’OPAs

barcelona
VIDRERES

L’àrea d'economia va gestionar 67 ofertes de feina el 2023

VIDRERES
Consolidar un monopoli?
l’anàlisi

Consolidar un monopoli?