Economia

Banc Sabadell augmenta el crèdit i els clients

La xarxa de Girona de Banc Sabadell ha tancat el primer semestre del 2016 amb un volum de negoci de 5.601 milions d'euros, un 2% més que l'any anterior. L'exercici s'ha caracteritzat per un increment en el finançament, a particulars i a empreses, a més d'una activitat dinàmica en l'atracció de clients.

En els primers sis mesos, el banc ha aconseguit que 9.201 gironins siguin nous clients, la qual cosa suposa un 11,5% més dels que es van assolir en el mateix període de l'any anterior. Del total dels nous, 1.425 són empreses i la resta, particulars un 17% més que fa un any.

Banc Sabadell ha augmentat la seva inversió a la demarcació i s'han concedit prop de 328 milions d'euros en crèdit nou, un 13% més. El finançament a particulars ha crescut, un 32,9%, i a empreses, un 9%. En el segment de particulars s'ha de destacar l'increment en préstecs per a la compra d'un habitatge. El banc ha concedit més de 65 milions d'euros en hipoteques, un 57,3% més. Un 56% dels gironins que han signat una hipoteca han optat per abonar les quotes amb un tipus fix. També ha pujat el finançament per a articles de consum, amb un 56,5%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia