Economia

Valls aplana l'arribada de Frigicoll al polígon

La junta de govern de l'Ajuntament de Valls ha aprovat, inicialment, la modificació puntual del pla parcial del sector de Palau de Reig de Dalt del polígon industrial que promou l'Institut Català del Sòl. L'objectiu de la modificació d'aquest àmbit del polígon industrial és un dels passos necessaris en el procés d'implantació de l'empresa Frigicoll a Valls després de la compra de terrenys de l'empresa a l'Incasòl.

La junta de govern ha establert que l'Incasòl haurà de concretar i realitzar, d'acord amb els projectes ja aprovats, l'aportació corresponent dels costos de sanejament i, d'altra banda, establir i incorporar el pla d'etapes de les obres d'urbanització. Aquestes consisteixen en la construcció d'una rotonda d'accés a la carretera del Pla de Santa Maria i el desdoblament dels laterals a la mateixa via.

El conveni entre Frigicoll i l'Incasòl, signat el 7 de juny, concretava l'opció de compra d'una parcel·la de 85.000 metres quadrats al polígon que permetrà la implantació d'aquesta empresa especialitzada en el subministrament de maquinària per al sector de la climatització i l'energia, el transport, l'hostaleria, la refrigeració i els electrodomèstics. Amb la implantació, la companyia ampliarà la capacitat logística d'acord amb els plans d'expansió reforçant la xarxa de distribució i l'exportació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia