Economia

Les vendes de rebaixes cauen del 20% a Reus

Amb l'esperança de fer la venda final de l'estoc de la campanya de rebaixes de l'estiu, la quinzena edició de Les Botigues al Carrer de Reus va començar dimecres i es clourà avui. Unes rebaixes que no han estat del tot positives per als comerços, amb una davallada del 20% respecte de l'any passat.

“Aquest estiu ha estat molt dolent per a nosaltres, si no fos perquè hem enviat gènere a altres botigues encara tindríem tot l'estoc”, comenta un venedor de la botiga de roba Celio. El treballador està preocupat perquè treballen per objectius mensuals i durant la campanya d'estiu no han assolit els resultats esperats. Malgrat tot, es mostra optimista davant el que resta de campanya i creu que tenir els productes al carrer ajudarà que la gent s'animi. A qui tampoc li surten els números és a la sabateria Iglesias. Enguany han tingut unes rebaixes força fluixes. “Cada vegada hi ha més botigues i menys diners per comprar, esperem recuperar el que no s'ha pogut vendre fins ara però tampoc hi confiem gaire”, assegura la seva propietària, Fani Figueres. La desconfiança que mostra la botiguera es deu a la poca difusió que creu que s'ha fet. A parer de Figueres, la campanya no s'ha promocionat prou. “Molta gent em demana quants dies duren aquestes rebaixes, d'altres si només dura el matí i n'hi ha que han sortit al carrer i s'han trobat amb el sarau.”

De la seva banda, el president de la Unió de Botiguers, de Reus, Àlfred Pitarch, situa al voltant del 20% menys que l'any passat les vendes del sector tèxtil durant la temporada de rebaixes d'aquest estiu. Aquest fet l'atribueix al descens del turisme rus durant el mes de juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estats Units

La Fed retalla mig punt els tipus d’interès en la primera rebaixa des del 2020

Barcelona
Estats Units

Tupperware inicia el procediment de fallida

Barcelona
economia

Mataró guanya una primera demanda al Corte Inglés que li reclama 24 milions

Mataró
unió europea

Anul·len una multa a Google per pràctiques abusives en publicitat

barcelona

El Consorci de les Gavarres augmenta un 14,36 % el pressupost 2025

monells

El Girocamping PRO presentarà noves eines per potenciar la sostenibilitat

SANT PERE PESCADOR
Economia

El BBVA no apujarà l’oferta de l’opa al Sabadell perquè ja és “molt atractiva” pels accionistes

barcelona
economia

Nous ajuts per impulsar el comerç de Mataró

mataró

L’ampliació de l’Outlet Gran Jonquera s’obrirà el mes d’octubre

LA JONQUERA