Economia

economia

Catalunya lidera l'arribada de turistes estrangers a l'Estat

Catalunya va rebre 10.083.516 de turistes estrangers en els primers set mesos de l'any, és a dir, el 23,8% del total de visitants de fora de l'Estat, segons dades de l'INE, l'institut d'estadística espanyol, publicades ahir. Catalunya va ser, doncs, el territori líder en l'atracció d'aquest turisme internacional, i a més ha sumat el 4,7% respecte del mateix període de l'any anterior. El mes de juliol Catalunya va rebre 2,4 milions de visitants d'altres estats, és a dir, el 25,3%.

A l'Estat van arribar entre el mes de gener i el mes de juliol 42,3 milions de turistes internacionals, amb un increment de l'11,1% respecte del 2015. Canàries va ser, per darrere de Catalunya, el territori amb més entrada de turistes (el 17,7% del total), i en tercera posició hi ha les illes Balears, que amb 7,36 milions de turistes han captat el 17,3% del total de visitants internacionals a l'Estat en els primers set mesos de l'any.

Les dades de l'INE també destaquen que el Regne Unit es manté com a primer país emissor, amb 2,19 milions de visites (el 23% del total i un increment de l'11,4% respecte del 2015), fet que deixa clar que de moment el Brexit no té cap incidència negativa. L'Estat francès, amb 1,5 milions de turistes, i Alemanya, amb 1,27 milions, són els altres dos principals mercats emissors.

D'altra banda, les dades de l'INE mostren també que la majoria d'aquests turistes estrangers van arribar amb avió (34,6 milions) i que també la majoria va optar per allotjar-se en hotels o habitatges de lloguer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia