Economia

El Consell de Ministres aprova la concessió d’un préstec de 13.830 milions d’euros a la Seguretat Social

L’executiu explica que assegurarà el pagament puntual de pensions i desemborsaments extraordinaris

El Consell de Ministres d’aquest dimarts ha aprovat la concessió d’un préstec de 13.830 milions d’euros per part de l’Estat a la Seguretat Social.

Es tracta d’una transferència consignada en els pressupostos generals de l’Estat de 2021 que permetrà “assegurar el pagament puntual de les pensions” així com “planificar amb suficient antelació la disposició de recursos necessaris per fer front a desemborsaments extraordinaris”, segons ha informat el govern espanyol.

Entre aquests desemborsaments excepcionals per la Covid-19, hi ha les prestacions per a autònoms o les exoneracions de cotitzacions per ERTO així com un increment de les prestacions d’atur.

En un comunicat, el Ministeri de Seguretat Social explica que, a més, entre juny i novembre abona conjuntament la nòmina ordinària i extraordinària de les pensions amb un desemborsament de 20.000 milions d’euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]