Economia

GiFood creix en usuaris i estudia arribar a Fornells

Té més de 5.000 usuaris registrats i es dedica a la distribució de menjar a domicili

La plataforma digital de repartiment de menjar a domicili GiFood Delivery disposa actualment de més de 5.000 usuaris i més d’una quarantena de restaurants. Tot i que actualment la majoria de comandes s’entreguen a la ciutat de Girona, també reparteixen a Vilablareix, Salt, Sarrià de Ter i Sant Gregori i estan estudiant ampliar el servei i arribar també a Fornells de la Selva.

GiFood Delivery és un projecte gastronòmic i empresarial, impulsat per Albert Canyades i Cinta Rosell, que va néixer en plena pandèmia –l’octubre del 2020–, “després de veure la problemàtica que tenien els restauradors, que estaven limitats per les restriccions i per millorar el que feien les grans plataformes”. Van muntar una aplicació mòbil per col·laborar amb restaurants de la ciutat de Girona, als quals els compren els productes que s’ofereixen a través de l’app, per vendre’ls a l’usuari final afegint-hi el servei tecnològic i logístic per a la seva entrega. A l’app també hi ha una opció take away, amb la qual es pot fer una comanda des de qualsevol municipi i recollir-la al restaurant.

Van començar amb tres bicicletes elèctriques, sis restaurants i tres treballadors i actualment ja disposen d’un equip de 10 persones, que tenen “un contracte laboral i un sou just”, tres motos elèctriques de la marca Silence i vuit bicicletes elèctriques. I els restaurants són de diferents tipus de cuina: mediterrània, asiàtica, italiana, llatinoamericana, hawaiana i americana. I, tot i que totes les tipologies de menjar estan molt ben valorades pels usuaris, “les hamburgueses, les pizzes i el sushi són els més sol·licitats”.

Rosell assegura que de moment no volen créixer en restaurants però sí en clients –diàriament se’n registren quatre o cinc de nous. “Ens agrada cuidar els restaurants que tenim. Com més restaurants, menys comandes rebran, i això no ens interessa”, manté la cofundadora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Cinc cambres s’alien per un espai empresarial transfronterer més sostenible

GIRONA
QUERALBS

Les patronals del Ripollès reclamen un acord en la concessió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

La Generalitat denega l’ERTO de Freixenet

Barcelona
economia

El BBVA guanya 2.200 milions d’euros el primer trimestre de 2024

barcelona

Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona

Falta talent i sobra paperassa

Barcelona

Un nou marc per a l’ocupació

Barcelona

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona