Economia

Ple als tastets del celler Empordàlia de Vilajuïga

Més de 300 persones han assistit aquest estiu a l'activitat Tasta Empordà, que ha ofert degustacions i maridatges al celler Empordàlia de Vilajuïga tots els caps de setmana. L'objectiu d'aquesta activitat és donar a conèixer els productes dels artesans que formen part de L'Empordà a taula, a càrrec dels mateixos productors, a través del nou espai gastronòmic que ha obert el celler. Segons ha informat la cooperativa Empordàlia, l'acceptació del públic ha superat les expectatives i, fins i tot, algunes reserves han quedat en llista d'espera per a una pròxima edició.

A través dels diversos tastos, els participants han pogut descobrir maridatges entre productes empordanesos, com el de l'anxova de l'Escala i el vi Sinols Criança 2007, o el de l'arròs a banda amb calamar i el Sinols Blanc 2009, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
unió europea

El TJUE tomba el tram autonòmic de l’impost d’hidrocarburs

barcelona

Les comarques gironines rebran 360 milions d’euros de fons europeus

sant joan les fonts

El sector del suro confia en les darreres pluges per salvar la collita

Girona
Economia

L’IPC repunta tres dècimes al maig fins al 3,6% per l’electricitat i els carburants

barcelona
economia

Els apartaments turístics generen un impacte anual de 3.000 milions d’euros a Catalunya

GIRONA

Cedeixen per a activitat industrial vinculada a la mobilitat un terreny a Can Roqueta

Sabadell

L’Alt i Baix Empordà superen el milió de pernoctacions anuals en HUTS

GIRONA
GIRONA

El centre tecnològic Eurecat ingressa 62 milions d’euros el 2023

GIRONA

Els empresaris d’apartaments turístics admeten “una certa turismofòbia”

GIRONA