Economia

Volkswagen obre un canal al seu web per informar els clients afectats

El grup automobilístic ha habilitat un espai a internet després que s'hagi col·lapsat el telèfon facilitat per atendre els dubtes dels usuaris sobre frau dels motors dièsels

El grup automobilístic Volkswagen ha posat en marxa aquest dissabte un apartat dins de la seva pàgina web en què els clients podran comprovar si el seu cotxe està afectat pel cas del programari que manipulava les emissions del motor dièsel EA 189 EU 5.

Aquesta eina en línia ja està disponible a la seva pàgina web, tot i que al principi no havia d'habilitar-se fins la setmana que ve.

A través d'aquesta eina, els usuaris poden comprovar de manera “immediata” si el seu cotxe està afectat pel cas del programari; per fer-ho, hauran d'introduir el nombre de bastidor.

En declaracions a Europa Press, fonts del grup automobilístic han desvinculat la posada en marxa d'aquesta eina del col·lapse que pateix la línia de telèfon habilitada per la companyia aquest mateix dissabte per informar els clients.

El número telefònic gratuït (900 180 361), que ha començat a prestar servei a les 9. 00 hores, ha experimentat una sobrecàrrega a la xarxa i continua col·lapsada després de més de quatre hores des de la seva posada en marxa per l'allau de trucades rebudes.

Segons ha informat el consorci alemany, també posarà en marxa un pla de comunicació mitjançant el qual contactarà de manera individual amb tots els clients dels models afectats, amb la finalitat d'informar-los de la situació i dels passos que realitzarà pròximament.

Així mateix, l'empresa ha assegurat que els vehicles afectats “són tècnicament segurs i aptes per a la circulació” i ha destacat que tots els automòbils amb motor dièsel EU 6 que es venen a la Unió Europea “compleixen els requisits” legals i les normes mediambientals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia