Esports

Mor Segarra, el capità del Barça de les Cinc Copes

Joan Segarra, un dels jugadors més carismàtics de la història del Futbol Club Barcelona, capità del Barça de les Cinc Copes, ha mort aquest dimecres a la tarda a l'edat de 81 anys, segons que ha confirmat el club blaugrana.

Joan Segarra Iracheta, nascut a Barcelona el 1927, va jugar 16 temporades al Barça entre 1949 i 1965, en les quals va disputar 528 partits, entre oficials i amistosos. Només Migueli, Rexach i Amor el superen en partits jugats.

L'exjugador del club català ha mort a Taradell (Osona) després d'una llarga malaltia, i serà enterrat al mateix poble divendres.

Segarra, futbolista versàtil que solia actuar al centre del camp o a la defensa, va ser el capità del Barça de les Cinc Copes, equip en el qual també jugaven Ramallets, Kubala, César, Moreno i Manchón.

Segarra va ser internacional amb la selecció espanyola entre 1951 i 1962, període en el qual va jugar un total de 25 partits. També va ser ajudant d'Helenio Herrera, entrenador de l'equip durant la temporada 1979-1980, i tècnic de les categories inferiors del club.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.