El DKV Joventut no aixeca cap i perd de 30 punts a la pista de l'Aris per un  contundent 84-54

L'equip verd-negre es jugarà la classificació per als quarts de final de l'Eurocup la setmana que ve a casa davant l'Alba Berlín

La crisi del DKV Joventut -porta sis derrotes consecutives a la Lliga ACB- ha continuat aquest dimarts a l'Eurocup amb una derrota sense pal·liatius a la pista de l'Aris de Salònica per un contundent 84-54. Tot i així, els verd-i-negres, que ara són segons del grup A darrere els grecs -amb millor average-, encara tenen opcions de classificar-se per als quarts de final de la competició, si la setmana vinent derroten l'Alba de Berlín a l'Olímpic de Badalona, en l'última jornada de la segona fase.

El partit d'aquesta nit només ha tingut història durant els primers compassos, quan els de Sito Alonso han dominat el marcador, però després de rebre un parcial en contra de 14-2, que ha situat els locals amb deu punts per sobre (24-13) al primer quart, el duel ha quedat definit. Així, al descans el marcador ja era de 47-32.

A la represa, tot i els esforços de Bogdanovic, que amb 16 punts seria el màxim anotador dels catalans -Tucker, ben controlat, s'ha quedat amb només 5-, l'Aris ha seguit portant la iniciativa. El local Richardson, amb 19 punts, ha estat l'home més encertat del partit.