Esports

Un Manresa desconegut pateix una severa derrota contra el Gran Canària

Els de Ponsarnau cauen al camp dels locals per un contundent 90-65

El Gran Canària 2014 ha aconseguit un demolidor triomf sobre un desconegut Suzuki Manresa (90-65) que ha hagut de capitular contra un rival que, després d'un irregular inici de la lliga, es posiciona ara en les places per intervenir en la pugna pel títol de l'ACB.

L'encert dels exteriors grocs Carroll (19 punts i 4 assistències) i Sanders (18 i 6 triples) ha fonamentat el triomf davant un planter català en què només Ivanov i López (tots dos amb 13 punts) s'han salvat de la crema.

La tensió entre els dos equips, aspirants a la segona fase de l'ACB, ha propiciat una inesperada cadena d'errors ofensius en l'arrencada del xoc.

La pissarra de Ponsarnau ha intentat buscar noves alternatives a la rereguarda, però no ha servit per res. Les distàncies sempre han coquetejat entre els 20 i 25 punts. Només Montáñez i López han aguantat el tipus en un últim quart en el qual el seu equip ha acabat a la deriva (90-65).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.