Esports

El Barça Borges, aparellat amb el Croàcia Osiguranje Zagreb a la Lliga de Campions

L'actual campió croat lidera la Lliga del seu país de manera indiscutible i porta disset jornades consecutives sense perdre cap partit

El sorteig dels vuitens de final de la Lliga de Campions d'handbol no li ha portat gaire sort al Barça Borges, que se les haurà davant el Croatia Osiguranje Zagreb, actual campió i croat i líder indiscutible de la seva Lliga, on porta disset jornades sense perdre.

L'equip croat, antic Badel Zagreb, és un rival molt complicat, sobretot a la seva pista, amb cabuda per a 15.000 persones, on aquesta temporada només l'han derrotat el Ciudad Real (24-27) i l'Hamburg (29-33). En qualsevol cas, no es tracta d'un desconegut per als blaugranes, que s'hi han enfrontat en tres finals consecutives de la Copa d'Europa -temporades 96-97, 97-98 i 98-99-, això sí, sempre amb victòria catalana.

L'últim enfrontament entre tots dos equips va tenir lloc la temporada 2000-01 i l'equip blaugrana va eliminar el croat als quarts de final de la màxima competició europea al derrotar-lo 17-29 a Zagreb i 26-23 al Palau.

La resta del sorteig realitzat aquest dimarts ha donat els següents emparellaments:
KIF Kolding - Montpellier
Gorenje Velenje - Ciudad Real
FCK Handbold - THW Kiel
HCM Constanta - MKB Veszprem
Vive Targi Kielce - HSV Hamburgo
Pevafersa Valladolid - Rhein-Neckar Lowen
Reale Ademar - Chekhovskie Medvedi


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.