Esports

El vestidor del Barça dóna l'import de les multes per una malaltia del sistema nerviós

Guardiola lliurarà aquest dimarts els diners a una fundació per a l'atenció de l'esclerosi lateral amiotròfica (ELA)

L'entrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola, donarà aquest dimarts una part de l'import de les multes que van pagar l'any passat els components de la plantilla a la Fundació Catalana d'ELA (esclerosi lateral amiotròfica), dedicada als afectats de transtorns nerviosos que poden provocar paràlisi muscular progressiva.

Guardiola aprofitarà que aquest dimarts és jornada de descans per a la plantilla per assistir a l'acte de donació, per un import que no ha transcendit, a Calella.

ELA figura entre les enfermetats minoritàries i poc estudiades. pertenece a las enfermedades consideradas minoritarias y poco estudiadas. Els afectats pateixen transtorns del sistema nerviós, amb una paràlisi muscular progressiva, però sense arribar a afectar les funcions cerebrals.

A Catalunya, hi ha actualment unes 400 persones afectades d'ELA. El físic britànic Stephen Hawking és un dels casos més coneguts d'aquesta malaltia que li van diagnosticar el 1963, quan tenia 21 anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.