Esports

Tornar amb les maletes plenes de punts, l'objectiu de l'Espanyol a Màlaga

Els blancs-i-blaus són el tercer pitjor visitant; tan sols han marcat en un partit a fora. El Màlaga està en forma i només ha perdut un matx dels darrers 13 disputats

Un cop s'ha guanyat el respecte a Cornellà-el Prat, ara l'Espanyol treballa per fer el mateix a domicili. El conjunt de Mauricio Pochettino necessita tornar aquest vespre en el vol de Màlaga a Barcelona amb les maletes plenes de punts si no es conforma només amb salvar la categoria i es proposa continuar creixent com a equip.

Els blanc-i-blaus són el tercer pitjor de la lliga fora del seu estadi, només al davant del Tenerife i el Xerez. El conjunt català tan sols ha obtingut cinc dels 30 punts que ha disputat, quatre més que el conjunt canari i tres més que l'andalús. Això sí, els futbolistes de Pochettino són els que han protagonitzat la pitjor ratxa golejadora fora de casa. Només han marcat tres gols lluny de Cornellà-el Prat i tots tres en el partit de la tercera jornada a Riazor (2-3). En els altres nou partits que l'Espanyol ha jugat fora de Barcelona, no ha marcat en cap, uns números negativament contundents.

L'Espanyol haurà de començar a millorar les estadístiques com a visitant contra un rival, el Màlaga, que s'està mostrant força ferm en les darreres jornades i acaba de golejar 0-3 el Racing, un dels equips més en forma del 2010. Els malaguenys només han perdut un partit dels darrers 13 que ha disputat. Va ser ara fa quatre jornades en el desplaçament al Santiago Bernabéu.

Tot i així, l'equip català es planta a La Romareda després d'haver realitzat un dels partits més convincents de la temporada. Tant és així que probablement Mauricio Pochettino repetirà la mateixa formació titular que es va desfer amb comoditat del Deportivo (2-0). Això suposarà, per tant, veure un altre cop Moisés Hurtado a la banqueta –un fet impensable abans de la lesió del migcampista– i també a Facundo Roncaglia, malgrat que l'entrenador el recupera després d'un partit de sanció. Dani Osvaldo, tot i ser un fitxatge d'urgència per l'alarmant falta de gol de l'equip –només ha marcat 16 gols en 22 jornades–, també estarà entre els suplents igual que en la jornada passada.

Com ja va succeir en la primera volta després del partit contra el Dépor, l'Espanyol espera encadenar una sèrie de resultats que li permetin escalar posicions en la classificació. Llavors, després de fer un gran partit a Riazor, va enllaçar set partits invicte, un dels quals va ser el disputat contra el Màlaga i en el qual es va imposar 2-1.

En aquesta ocasió l'Espanyol arriba a La Rosaleda amb l'eterna baixa de De la Peña i la de Ferran Corominas, que estarà fora de combat durant dues setmanes. També s'ha quedat a Barcelona Fernando Marqués, que en l'entrenament matinal d'ahir es va fer una sobrecàrrega al recte anterior de la cama esquerra.

Per la seva part, el Màlaga, que encara no ha encadenat dos triomfs aquesta temporada, recupera Jesús Gámez, que es va perdre els dos darrers partits per lesió.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.