Esports

"Els clubs són un negoci, excepte el Barça, que és un sentiment"

El precandidat a la presidència del FC Barcelona i exvicepresident de l'entitat blaugrana Sandro Rosell ha comentat que una reglamentació dels salaris en els futbolistes, com la que existeix a la NBA, faria que el futbol "perdés la gràcia"

El precandidat a la presidència del FC Barcelona i exvicepresident de l'entitat blaugrana Sandro Rosell ha assegurat que en el futbol els clubs són un "negoci", a excepció del Barça, que per ell és "un sentiment i una passió".

Rosell, que no farà pública la seva candidatura a la presidència fins que el club iniciï formalment la carrera electoral, ha estat present aquest dimecres al Global Sports Fòrum Barcelona, on ha participat en una conferència sobre les noves reglamentacions a l'esport, i on ha dit: "Al futbol els clubs són un negoci. Bé, excepte el Barça, que és un sentiment i una passió".

Com a director executiu de l'empresa Bonus Sport Marketing, Rosell ha donat la seva opinió sobre el fair-play financer al món de l'esport. Ha estat en aquest marc on ha comentat que una reglamentació dels salaris en els futbolistes, com la que existeix a la NBA, faria que el futbol "perdés la gràcia".

Precisament, si ell fos el nou president del Barcelona tornaria a fixar una estructura salarial basada en un sou fix baix i unes primes elevades en funció dels títols guanyats. "A mi aquesta estructura m'agrada en qualsevol sector de la vida, en qualsevol activitat, sigui esportiva o econòmica. La millor manera de treballar és amb un fix digne i un incentiu per resultats. Sempre crec que és la millor manera de fixar salaris, sí", ha manifestat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.