Un gol de Piosa a 13 segons del final li dóna la Copa al Cerdanyola

És el primer títol per les vallesanes

Un gol aconseguit per Mònica Piosa a 13 segons del final li ha donat la victòria al Cerdanyola i el seu primer títol de la Copa del Reina, després d'un igualat partit contra el Voltregà a la final disputada a Vilanova i la Geltrú.

El partit no s'ha resolt fins a l'últim moment. En el primer, el Voltregà s'ha mostrat més incisiu, amb sengles remats de Motxa i Giudici a la fusta, però el Cerdanyola ha estat més resolutiu i s'ha avançat en la seva primera oportunitat.

Piosa ha marcat després d'un gran remat i la mateixa jugadora ha errat un penal. L'entrada de Casarramona li ha donat frescor al Voltregà i ha pogut equilibrat el marcador.

L'argentina Daniela Guerrero no ha fallat en el següent penal comès per les de Sant Hipòlit i ha posat per davant el seu equip abans del descans (2-1).

En la segona meitat, el partit s'ha convertit en un teva meva. Piosa ha marcat el 3-1, però Giudici ha assistit Motxa per al 3-2. Guerrero ha transformat una falta directa per al 4-2, però la millor versió de Carla Giudici ha permès igualar el seu equip 4-4, a set minuts del final.

La portera del Cerdanyola Salicrú ha tingut el seu protagonisme a l'aturar un falta directa de Giudici i, a 13 segons per al final, Adriana Gutiérrez ha rematat al pal i Piosa ha aprofitat el rebuig per donar-li la victòria i el títol al seu equip.