Esports

El Madrid guanya amb polèmica contra l'Sporting (3-1)

Van der Vaart va empatar en controlar la pilota amb les mans

Paradas Romero es va convertir ahir, pels seguidors de l'Sporting, en el millor aliat del Madrid en la seva victòria soferta i polèmica que li permet mantenir el lideratge. Després d'una primera part ensopida, en la qual l'equip asturià, ben situat, va desactivar el trist joc madridista, Barral va sorprendre avançant el seu equip cinc minuts després de la represa, però en la rèplica immediata dels madridistes el col·legiat es va empassar unes mans clares de Van der Vaart que van permetre l'holandès acomodar-se la pilota per afusellar Juan Pablo, que havia rebutjat amb dificultat una falta de Cristiano Ronaldo.

Però no va ser l'únic error de l'àrbitre andalús. El Madrid, que acabava de despertar del sopor gràcies a aquesta acció, va aconseguir donar la volta al resultat quatre minuts després del gol dels asturians, quan Xabi Alonso va empènyer a la porteria una pilota franca al segon pal d'un cop de cap, però l'equip de Manolo Preciado no va desistir i Rivera podria haver igualat un altre cop el partit en un un contra un amb Casillas, però el porter dels blancs li va endevinar la intenció.

Just després va arribar la següent jugada polèmica, en un altre contraatac de l'Sporting, quan Diego Castro va driblar a l'àrea caient a la gespa després de ser colpejat al pit per un defensa. Paradas Romero no va assenyalar res i va desesperar els 3.000 seguidors asturians, que es van menjar els aficionats madridistes.

El famós «así, así, así gana el Madrid», que va néixer a El Molinón en els vuitanta, va sonar amb força al Bernabéu. Les il·lusions de l'Sporting es van apagar definitivament en el minut 68, quan Higuaín va culminar una acció individual amb un tir col·locat des de fora de l'àrea.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.