Esports

Gasol lidera una treballada victòria contra els Sixers

El de Sant Boi ha sumat 23 punts i 11 rebots

La parella interior formada per Pau Gasol i Andrew Bynum ha liderat una treballada victòria de Los Angeles Lakers sobre Filadèlfia Sixers, que malgrat no tenir Allen Iverson han lluitat fins al final per prendre un dels fortins de l'NBA, l'Staples Center.

Gasol ha estat l'home decisiu del seu equip en anotació amb 23 punts, als que ha sumat 11 rebots, mentre que el seu soci a la pintura, Bynum, n'ha aportat 20 i 13 en un partit que s'ha resolt en posicions interiors. De fet, els Sixers també han tingut la seva millor arma sota les anelles, ja que el seu pivot Dalembert ha aportat 24 punts.

Així, la victòria s'ha decidit prop de la cistella -un total de 120 punts s'han anotat a la zona-- i aquí és on Gasol i Bynum han acabat imposant la seva llei. El pivot nord-americà ha sortit especialment enrabiat després de saber que l'NBA l'havia multat amb 25.000 dòlars per criticar els àrbitres després de la derrota a Dallas.

Amb tot, els Sixers no han perdut de vista el partit, que ha arribat al descans 50-51. Després del pas per vestidors, l'equip de Gasol ha assolit un mínim avantatge que ja no ha deixat escapar.

Per la seva banda, Kobe Bryant ha estat menys actiu d'allò que és habitual, malgrat que ha sumat 19 punts i 8 assistències. L'estrella local potser s'ha reservat pensant en l'important compromís de demà, quan el vigent campió rep el seu perseguidor pel lideratge de la Conferència Oest, Denver Nuggets (21.30 hora catalana).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.