Esports

David Garcia, KO per lesió; Dídac Vilà, a punt

El defensa manresà s'haurà d'estar fora de competició durant tres setmanes per una dolència muscular al bessó i es pot perdre 4 partits

David Garcia es pot perdre els pròxims quatre partits a causa d'una lesió muscular al bessó esquerre, segons van informar ahir els serveis mèdics del club un cop coneguts els resultats de l'ecografia practicada. El defensa manresà s'estarà fora de competició contra el Vila-real, a Tenerife, contra el Sevilla a Cornellà i a Valladolid. Aquesta és la tercera lesió del manresà aquesta temporada. La primera va ser en l'inici de la Lliga, en què una lesió muscular de grau 1 el va deixar fora de l'equip 15 dies sense perdre's cap partit pel descans que hi va haver després de la primera jornada. La segona va ser com a conseqüència d'una lesió cervical que es va fer al camp de l'Atlètic de Madrid. Aleshores es va perdre cinc partits.

El recanvi és al planter
El lateral es va lesionar en la sessió de dimecres i obligarà Pochettino a refer una altra vegada la línia defensiva. Si prenem com a referència el partit contra l'Athletic, que David Garcia es va perdre per una gastroenteritis, la solució del tècnic per ocupar la demarcació al lateral esquerre serà Dídac Vilà, un jove del planter que tornaria a passar al davant de Roncaglia en l'elecció. El noi de Mataró va complir contra l'Athletic i té al seu davant l'oportunitat que esperava, encara que hagi de ser per lesió d'un company.

Tanmateix, s'espera que avui Pareja superi la prova mèdica que passarà en la darrera sessió. Si no fos així, seria la segona baixa en defensa. Confirmada la lesió de Coro i la coneguda de De la Peña, Pochettino té la llista de convocats feta, ja que té dinou jugadors disponibles comptant Vilà i Tamudo, que habitualment es queda fora per decisió tècnica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

“Ets un tros de merda”

 

4 mesos i mig esperant

BADALONA
 
 

Cal més a dalt

girona
 

La vida sense Ter Stegen

barcelona
 

Connexions paternofilials

barcelona
 

El regnat de la resiliència

Olot
 

Les festes de Màlaga

GIRONA