Esports

Laporta creu que Txigrinski vestirà finalment de blaugrana

El president ha volgut sortir en defensa del secretari tècnic, Txiki Begiristain, i ha justificat alguns dels seus fitxatges més controvertits

El president del Barça Joan Laporta s'ha mostrat avui optimista respecte la contractació del central del Shackhtar Donestk Dmytro Txigrinsky, una petició expressa del tècnic, Josep Guardiola.

"És una contractació complicada. Txigrinsky és el preferit del propietari del club, Rinat Akhmetov, i a més, ells volen defenses ucraïnesos a l'equip. Ens han demanat molts diners, però s'està negociant i crec que al final arribarem a una solució", ha explicat.

Laporta, que ha fet aquestes declaracions al nou programa de TV3 Esport Club, ha afegit que el fitxatge de Txigrinsky "no és un caprici de l'entrenador", sinó necessari per reforçar la plantilla.

Defensa Txiki
Laporta ha volgut sortir en defensa del secretari tècnic, Txiki Begiristain, i ha justificat alguns dels seus fitxatges més controvertits, com els brasilers Henrique Adriano Buss, a qui se li busca equip, i Keirrison de Souza, que ha estat cedit al Benfica.

"Henrique va ser la temporada passada un dels millors defenses de la Bundesliga i la seva cessió ens l'han demanada molts equips i Keirrison és un jugador que volia mitja Europa", ha argumentat.

Laporta també ha parlat de la renovació de Guardiola:" Diu que està còmode amb la seva actual situació i suposo que s'entendrà amb el pròxim president del Barça".

El president també ha parlat del la final de la Supercopa d'Europa, que el conjunt català disputarà divendres que ve davant el Shackhtar i que, segons ell, "marcarà la trajectòria de l'equip aquest any".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.