L'Inter i el CSKA es classifiquen per als quarts de la Champions

L'equip de Mourinho elimina el Chelsea en derrotar-lo 0-1 i el Sevilla queda fora en perdre 1-2 amb els russos

L'Inter de Milà i el CSKA de Moscou s'han classificat aquest dimarts a la nit per als quarts de final de la Lliga de Campions en eliminar, respectivament, el Chelsea i el Sevilla. Els italians, que a l'anada ja van guanyar 2-1, s'imposaven a Stanford Bridge per 0-1, i els russos, que arrossegaven un 1-1 del primer partit, han vençut 1-2 al Sánchez Pizjuán.

Després d'una primera part igualada que ha acabat sense gols, a Londres ha acabat decidint l'exblaugrana Eto'o al minut 78. Amb el gol del camerunès, els blues es veien forçats a marcar dos gols per forçar la pròrroga i tres per passar, objectiu que els ha resultat impossible i ha donat la classificació a l'equip de José Mourinho.

D'altra banda, al Sánchez Pizjuán s'ha vist també un matx força igualat i, tot i que els visitants s'avançaven al minut 39 per obra de Necid, Perotti empatava dos minuts després. L'1-1 deixava el partit del tot obert, però al 55 Honda tornava a donar el pas als russos. Quedava temps suficient per capgirar les coses, però els de Manolo Jiménez havien de fer dos gols i no n'han estat capaços.