Mestalla pateix però vibra amb David Villa

El València derrota el Getafe gràcies al Pichichi de la Lliga (2-1). El Guaje, amb un doble, ja suma 17 gols i és el màxim realitzador del campionat, amb un més que Messi.

El València es manté ferm en la tercera posició de la classificació gràcies al pitxitxi de la lliga, David Villa. El conjunt d'Unai Emery ha derrotat dilluns a la nit un Getafe innocent en atac però que va ballar per moments els valencianistes.

El conjunt madrileny ha estat l'amo i senyor del matx, però ha estat sorprès pels locals per via dels contraatacs i la velocitat. Mentre l'equip de Míchel ha hipnotitzat el rival a còpia de llargues possessions, l'equip de Mestalla ha anat per feina i amb tres tocs es plantava a l'àrea del català Codina.

Després d'un avís d'El Chori Domínguez, Villa ha marcat primer en recollir una assistència de l'argentí. En la segona part, el València ha tornat a demostrar al Getafe que dominar la possessió no és sinònim de victòria. I així, en un altre contraatac, el punta asturià ha fet el segon en superar Codina de vaselina.

El partit, que semblava sentenciat, s'ha animat amb l'expulsió del jugador local Alexis i el gol de Manu del Moral en el minut 75. El València va saber ser patidor i, tot i que el Getafe va perseguir l'empat, no ho va aconseguir.