Esports

El Tenerife, víctima de la demolidora punteria del Real Madrid (1-5)

L'eficàcia golejadora atorga un altre triomf contundent al Madrid

Sense fer res de l'altre món, el Real Madrid va golejar el Tenerife. Els illencs hi van posar més voluntat que el rival, més intensitat, més ambició, més lluita i probablement més il·lusió. Però la realitat és que no van poder vèncer un Real Madrid que treu suc gairebé cada vegada que s'aboca a la porteria rival. Més endollats van sortir els canaris, que en tan sols un minut van posar l'ai al cor a Casillas. Alfaro va recollir una pilota servida des de la cantonada per Marc Bertran i després de controlar-la va xutar amb la mala sort que va topar amb el cos de Garay a dos pams de la línia de gol. L'ensurt no va inquietar el Madrid, que durant quinze minuts va estar gairebé de braços plegats contemplant el joc innocent del Tenerife. Les imprecisions i les pèrdues constants de pilota van governar el segon quart d'hora del partit. Al límit de la mitja hora, Marcelo es va inventar una jugada, la defensa dels locals va badar amb el marcatge a Higuaín, que va recollir una assistència del brasiler per marcar a pler. Primera rematada, primer gol blanc. No va poder dir el mateix un minut després Alfaro, malgrat rematar de gran volea una pilota que va ser rebutjada per Casillas. El porter madridista veia com poc després Albiol tallava una passada de la mort de Juanlu a Nino que hauria pogut suposar el segon gol dels locals. Qui no es lamentava era el Madrid, que en la segona arribada va tornar a cantar gol. Higuaín va tornar a aprofitar una altra assistència, aquest cop de Garay, per fer el seu setzè gol en lliga i situar-se a un gol del pitxitxi Villa.

La segona part va ser una altra demostració de desencert dels locals i l'encert dels visitants. Tot i així, el Tenerife va marcar en el primer minut amb una topada entre Ayoze i Casillas que va acabar amb la pilota esmunyint-se de les mans del porter i creuant la línia de gol. L'emoció va durar segons. En la tercera arribada dels blancs, Kaká va superar Aragoneses. Tres de tres. El Tenerife, en canvi, continuava negat. Una triple ocasió en el minut 52 va acabar amb la pilota rebutjada per Casillas i la defensa. El vendaval madridista va continuar amb dos gols més. Cristiano, de penal, i Raúl, que tan sols va jugar 13 minuts, van arrodonir el festival. Entremig, un pal d'Alfaro va tornar a frustrar el Tenerife i Higuaín va veure com la fusta li impedia fer un hat-trick.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.