Esports

El Girona allarga la bona ratxa contra l'Osca (2-0)

Els catalans han aconseguit tres victòries i un empat en els últims quatre partits

El Girona ha igualat, gràcies als gols de Calle i Moha, l'Osca, la seva millor ratxa des que és a la categoria de plata, ja que ha aconseguit tres victòries i un empat en els últims quatre partits.

El partit ha començat una mica adormit i no ha estat fins al minut 15 que els locals han disposat de la primera ocasió de perill amb una pilota dins de l'àrea que Xumetra no ha arribat a rematar pels pèls.

El col·legiat ha anul·lat un gol de Tortolero (m.34) per un polèmic fora de joc d'Oscar Álvarez i el jugador ha tingut una altra clara ocasió en el minut 43, però aquesta vegada ha estat el travesser el que ha impedit que els locals trenquessin l'empat.

De la seva banda, els visitants només han reaccionat amb dos llançaments des de fora de l'àrea de Camacho i Gilvan, respectivament, que Jorquera no ha tingut problema a tallar, abans que s'arribés al descans.

Ja en la segona meitat el més destacat ha estat el gol de Calle en el minut 63, just quan l'anaven a substituir per Kiko Ratón, i el de Moha a cinc minuts del final, que han permès que els locals guanyessin els tres punts i la sensació que aquest és un equip nou respecte al de la primera volta del campionat.

Amb aquests tres punts el Girona iguala l'Osca en la taula classificatòria i eixampla el grup d'equips immersos en la lluita per sortir de la part baixa de la taula.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.