Esports

Barça-Madrid, duel a l'Eurolliga de bàsquet

Els blaugranes derroten el Partizan al Palau (82-64) i tindran el factor pista a favor davant els blancs, que perden el primer lloc davant el Macabi (64-66)

El Regal Barça ha culminat la seva brillant trajectòria al Top-16 de l'Eurolliga de bàsquet amb una victòria contundent sobre el Partizan de Belgrad (82-64) al Palau Blaugrana, que li assegura el primer lloc de grup i en conseqüència el factor pista a favor en els play-offs de quarts de final que l'enfrontarà al Reial Madrid amb l'accés a la final four en joc.

L'equip de Xavi Pascual, que continua imbatut aquesta temporada al Palau, ha tornat a fer un molt bon partit, molt complert, liderat en atac per Navarro (18 punts) i Lorvek (11), amb una consostent aportació de la banqueta (41 dels 82 punts) i de nou amb un magnífic treball defensiu que ha deixat els serbis en 62 punts.

La victòria ha quedat pràcticament encarrilada en un tercer quart espectacular (25-12) on justament la defensa i el bon control del rebot han marcat la diferència passant del 36-30 del descans al 61-42 amb que s'ha entrat en el parcial definitiu.

El Partizan, l'únic equip que ha pogut vèncer als blaugranes en aquell final de partit tan pol·lèmic a Belgrad, no ha tingut capacitat de reacció davant la superioritat del rival, que ha encistellat des de dins, des de fora i també en contraatac, estabilitzant el seu avantatge per sobre dels 15 punts fins arribar als 18 del final del partit.

En aquells moments, la notícia ja havia arribat al Palau. El Reial Madrid ha perdut a la seva pista davant el Macabi de Tel Aviv (64-66) un partit equilibradíssim en què tots dos equips es jugaven també la primera plaça del seu grup i evitar al Barça en els play-off. Els blancs, doncs, seran els rivals del Barça al millor de cinc partits, tres dels quals es disputarien al Palau.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.