Esports

Soriano diu que encara no és moment de posicionar-se sobre les eleccions

Deixa la porta oberta a presentar-se a la presidència del Barça

El president de Spanair, Ferran Soriano, que havia estat vicepresident del Barça fins al 2008, ha mantingut la incògnita sobre si es presentarà o no a les eleccions al FC Barcelona i ha assegurat que "encara no és moment de posicionar-se".

No obstant això, Ferran Soriano ha deixat la porta oberta a presentar-se a les eleccions al club, assegurant que la presidència de la línia aèria "és un treball que puc compaginar amb altres tasques. Tinc un conseller delegat amb 25 anys d'experiència en el sector aeri i sóc un president no executiu".

"Tradicionalment, el president del Barça sempre s'ha dedicat a una altra cosa i això no està en discussió", ha assegurat Soriano a preguntes dels periodistes, després d'una conferència a Barcelona organitzada per l'escola de negoci ESERP i el grup Intereconomia.

"El moment actual de Spanair -ha dit- és un moment de revolució i la meva dedicació és total" i, en qualsevol cas, ha garantit que faci el que faci respecte al procés electoral al club blaugrana "el meu compromís a llarg termini amb Spanair és total".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.