L'Espanyol desaprofita l'ocasió de sumar tres punts contra el Xerez

L'equip de Pochettino és incapaç de guanyar el cuer, tot i avançar-se en el marcador a la primera part (1-1)

El RCD Espanyol ha deixat escapar dos punts en el cap del cuer, el Xerez, després d'avançar-se en el marcador al minut 17 de la primera part amb un gol de l'argentí Osvaldo. L'equip de Pochettino ha deixat anar el comandament del partit a la segona part i a pilota parada ha encaixat el gol de l'empat.

El tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, no ha volgut assumir que l'equip havia afluixat a l'hora de rematar el matx, que hauria donat dos punts més als blanc-i-blaus. Una intensa pluja ha caigut damunt el camp andalús a tocar del descans i ha deixat força malmès el terreny de joc.