Esports

Messi: "Tampoc ens hem de tornar bojos per dos partits dolents"

El davanter blaugrana ha dit que l'equip "espera no repetir" cap derrota perquè el Madrid "està molt aprop" i "a la Champions amb un error te'n vas fora"

El davanter del FC Barcelona Leo Messi ha assegurat aquest dilluns que malgrat la derrota contra l'Atlètic de Madrid (2-1) i al joc desplegat a la victòria contra el Racing (4-0) els jugadors blaugrana "no" han de "tornar-se bojos" per dos partits "dolents", en què el joc desplegat no ha estat l'habitual.

"No és el futbol que solem fer habitualment, però tampoc hem de tornar-nos bojos per dos partits dolents. Hem de fer el de sempre, tenir la pilota i jugar ràpid", ha manifestat l'internacional argentí. "Sabem que no vam fer un gran partit, som els primers a fer autocrítica", ha afegit.

Per aquesta raó, ha argumentat que si Guardiola va comentar al final del partit que no havia estat un bon partit, és perquè "ha estat així". "Esperem no repetir una cosa així perquè el Madrid està molt a prop i a la Champions amb un error te'n vas fora", ha al·legat.

Sobre si li agradaria tornar a marcar en el feu alemany, ha comentat que el més important és emportar-se la victòria a Barcelona. "L'important és guanyar. Si el que fa els gols sóc jo o no, no té importància. Cal seguir avançant. Si faig gols, millor, i si no que els faci qui sigui. L'important és guanyar", ha manifestat. "Tot segueix igual, la meva manera de jugar segueix sent la mateixa. Espero jugar com l'altra vegada aquí i si és possible marcar, doncs millor", ha afirmat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.