77-72 El Regal Barça supera el Cajasol i continua endavant a la Copa ACB

Els blaugranes decideixen a la segona part i ara s'enfrontaran al València en les semifinals de dissabte

El Regal Barça ha complert el pronòstic i ha certificat el seu pas a les semifinals de la Copa del Rei de bàsquet davant el Cajasol després d'imposar-se per 77-72 en el segon partit dels quarts de final disputat aquest dijous.

El partit ha estat més igualat del que s'esperava, ja que l'equip de Joan Plaza ha pogut marcar el ritme durant el primer quart, amb molt d'encert en els triples i el rebot ofensiu, i la reacció del Barça en el segon tan sols li ha permès arribar al descans amb el marcador igualat (37-37).

L'equip blaugrana, líder de l'ACB, ha intensificat la seva defensa en la represa i ha començat a manar en el partit i en el marcador, fins al punt que ha disposat del seu avantatge més gran del partit (12 punts) abans de tancar el tercer parcial amb deu d'avantatge (59-49).

L'inici de l'últim quart ha servit per tornar a igualar les coses (63-62), però el Barça ha reaccionat, Navarro ha tornat a desenganxar el seu equip amb un triple important i el Cajasol només ha pogut maquillar el marcador al final (77-72).

El Barça jugarà la seva semifinal dissabte a les sis de la tarda contra el Power Electronics Valencia, que ha superat en el seu partit de quarts l'Asefa Estudiantes.