Esports

Pedrosa confirma que correrà a Qatar tot i que "no està al 100%"

Motociclisme

El pilot de Repsol-Honda Dani Pedrosa ha confirmat que començarà el cap de setmana que ve el Mundial de 2009 al circuit de Losail (Qatar), tot i que encara s'està recuperant de l'operació a la qual va ser sotmès ara fa un mes.

Després d'"unes setmanes de treball intens", segons ha explicat el pilot a través del seu blog personal, Pedrosa correrà a Qatar. "Però no estic recuperat al cent per cent, així que sóc molt conscient que a Qatar correré en desavantatge", ha advertit.

Pedrosa lamenta que hagi tingut poc temps per recuperar el seu genoll i recorda que quan es van celebrar els entrenaments de Jerez, on no va participar, "només podia doblegar el genoll 90 graus", per la qual cosa a Losail només podrà aspirar "a sumar uns quants punts; punts que al final d'any poden ser molt valuosos".

Des de la seva operació, el pilot de Repsol s'ha recuperat entre Barcelona i Suïssa: "Finalment, córrer a Qatar ha estat possible gràcies al treball que hem estat fent amb el meu fisioterapeuta".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.