Esports

El Barça s'entrena amb vuit jugadors del primer equip i nou del filial

Guardiola ha de començar a preparar el partit contra l'Almeria amb moltes absències pels partits de les seleccions i per les baixes

La plantilla del Barcelona ha reprès aquest dilluns els entrenaments a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí amb només vuit jugadors del primer equip a causa de les nombroses absències per les convocatòries de les seleccions, i nou futbolistes del Barcelona Atlètic, per començar a preparar el partit de dissabte al camp de l'Almeria

Entre els jugadors no convocats per les seves seleccions (Keita i Abidal segueixen de baixa per lesió), Ibrahimovic tampoc s'ha exercitat a causa d'unes molèsties a l'esquena, mentre que Touré, Txigrinski, Maxwell, Pedro, Bojan, Valdés, Pinto i Milito han participat amb normalitat a l'entrenament.

Touré estava convocat per la seva selecció, Costa d'Ivori, però no ha pogut viatjar a Londres per enfrontar-se en un amistós a Corea del Sud per un problema amb la tramitació del seu visat.

Per completar la sessió d'entrenament, Guardiola ha citat nou jugadors del filial: Thiago, Benítez, Armando, Víctor Vázquez, Ilie, Luque, Elvis, Benja i Espasandín.

De la seva banda, Puyol, Piqué, Xavi, Iniesta, Busquets, Henry, Messi, Alves, Márquez i Jonathan dos Santos, a més de Jeffren (citat amb la selecció espanyola sub-21), són ja amb les seves respectives seleccions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.