El Barça recupera el liderat de l'OK Lliga després de golejar a l'Igualada

L'equip blaugrana està empatat a 46 punts amb el Liceo, però ara és líder gràcies a la diferència de gols

El Barça Sorli Discau ha derrotat el Proinosa Igualada per 6-0. Tres gols abans del descans ja han encarrilat el triomf blaugrana, que ha estat completat amb tres gols més al segon temps. El Barça continua al colideratge de la Lliga, amb el Liceo.

De fet, en menys d’un minut de joc els homes de Ferran Pujalte ja han celebrat l’1-0. David Páez ha anat a barraca en el primer atac local i Balagué s’ha vist impotent per aturar l’obús del davanter argentí.

El ritme de patí en pista proposat pels blaugranes ha estat esgotador per al Proinosa Igualada, que ha estat arraconat a la seva àrea gairebé durant els primers 10 minuts de partit. Així ha arribat el 2-0.

Un penal transformat pel capità i un bon xut de Jordi Adroher han deixat el marcador encarrilat al descans.

Abans de començar el partit s'ha fet un minut silenci en memòria del pare del jugador del Proinosa Igualada, i exjugador de l’equip de 1a Catalana del Barça Sorli Discau, Joan Doncel.

Diferència de gols
El Barça està empatat a 46 punts amb el Liceo, però ara és líder gràcies a la diferència de gols. L'Igualada, de la seva banda, es queda a només dos punts de la zona de descens.

Així, en l'OK Lliga s'ha completat la 18a jornada. El GEiEG ha golejat el Cerceda per 8 a 1 i s'allunya del descens. El Blanes, setè classificat, ha guanyat a la pista de l'Alcoi per 2 a 5.