Esports

Tamudo torna a una llista

Ha viatjat a Tenerife per les múltiples baixes que arrossega la plantilla. No estava convocat des del 6 de desembre contra el Racing de Santander. Pochettino argumenta la seva llarga absència per pura decisió tècnica

Raúl Tamudo va entrar en una convocatòria tres mesos després. L'excapità no formava part d'una llista des del 6 de desembre, quan va disputar els seus últims minuts contra el Racing. Després, una lesió muscular li va impedir disputar els partits contra el Barça, l'Almeria i el València. Els últims nou se'ls ha perdut per decisió tècnica. Aquest divendres tot va ser diferent i el davanter va tornar al ritual d'agafar la maleta i anar de concentració amb els seus companys. La notícia era molt esperada per un gran sector de l'afició i també de la premsa que no entén com el tècnic, Mauricio Pochettino, ha deixat tant de temps fora el màxim golejador de l'Espanyol.

L'argentí, lluny d'excusar-se per la llarga absència del colomenc, es va reafirmar en la seva decisió. «Sempre ho he dit, són decisions tècniques, en aquest cas, m'emporto tots els disponibles més Juanjo Ciércoles del filial. Hi ha tots els disponibles, perquè Javi Ruiz, el tercer porter, te una molèstia a la cama dreta... Sempre ho he dit: és una qüestió tècnica, una decisió de l'entrenador, i aquesta és la llista de convocats», explicava el de Murphy. El cert és que l'argentí s'ha emportat Tamudo perquè no tenia més jugadors del primer equip. Javi Márquez i José Callejón estan sancionats; Ferran Corominas, Iván de la Peña i David García estan lesionats, i Javi Ruiz queda fora per decisió tècnica. A última hora, Víctor Ruiz també va saltar de la convocatòria per culpa d'una gastroenteritis i el central del filial, Jordi Amat, va ser cridat d'urgència per ocupar el buit del santfeliuenc.

Ara falta esbrinar si Tamudo disposarà de minuts demà contra el Tenerife. «Tots els que van convocats tenen alguna possibilitat de jugar, per suposat», es limitava a contestar Pochettino sense donar més pistes. Tot i això, el preparador blanc-i-blau va instar la premsa a «donar normalitat» a la convocatòria de Tamudo, alhora que assumia les crítiques que li han caigut per la llarga absència del colomenc: «Fa molts anys que estic a la casa i també conec com funcionen altres clubs. Quan els números indiquen que som uns dels equips que menys gols han marcat, davant un fet tan evident, és normal que s'obri el debat, ho entenc i accepto qualsevol mena de crítica i opinió.» L'argentí assegurava que s'ha trobat amb el suport total de la directiva en aquest cas que ha centrat l'actualitat: «Mai he dubtat del suport de la directiva. No em sento molest, ni deixo d'estar-hi, per mi són aquestes situacions normals dins del món del futbol i que s'han d'acceptar, jo el primer de tots com a entrenador.»


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.