Esports

El Barça s'enfrontarà l'Arsenal als quarts i es podria trobar amb l'Inter o el CSK a semis

El partit d'anada es jugarà el 30-31 de març a l'Emirates Stadium, i el de tornada, el 5-6 d'abril al Camp Nou

L'atzar ha volgut que el FC Barcelona hagi de guanyar l'Arsenal per passar a les semifinals de la Champions. El partit d'anada es jugarà el 30-31 de març a l'Emirates Stadium, i el de tornada, el 5-6 d'abril al Camp Nou.

Tot i que l'Arsenal no era, en les travesses, ni el rival més complicat ni el més assequible dels set que hi havia al bombo, era l'únic equip amb el qual no es volia creuar el davanter francès del Barcelona Thierry Henry.

De fet, aquest serà el primer cop que el Barça es torna a trobar l'Arsenal a la Champions des de la final de París, el 2006, i la primera vegada que Henry jugarà contra el seu exequip.

A més, un altre incentiu del partit serà retrobar-se amb Cesc Fàbregas, líder i capità dels gunners i que s'especula que la temporada que ve podria vestir de blaugrana.

L'Arsenal va eliminar la temporada passada el Vila-real a quarts i després va perdre contra el Manchester. En aquests moments, l'equip londinenc és el tercer classificat de la Premier.

Les altres eliminatòries de quarts de final són: Olympique de Lió - Girondins de Bordeus; Bayern de Munic - Manchester United i Inter de Milà - CSKA de Moscou.

Els dos francesos, el Lió i el Girondins, i el CSKA rus, botxí del Sevilla, mantenen la il·lusió de donar la sorpresa.

Així doncs, a través d'un sorteig pur, és a dir, en què tots els equips poden enfrontar-se entre ells, s'ha determinat també l'ordre dels escenaris i el quadre final del campionat.

L'equip que resulti guanyador de l'enfrontament Arsenal-Barça  jugarà contra el guanyador de l'eliminatòria Inter-CSKA. Les dates previstes per a l'anada de les semifinals són el 20-21 d'abril, i per la tornada, el 27-28 del mateix mes. Si arriba aquest cas, el Barça també jugaria la tornada al Camp Nou. El possible emparellament entre els de Guardiola i l'Inter de Mourinho calcaria el partit de la fase de grups d'aquesta temporada, que es va resoldre amb un 0-0 a Milà i un 2-0 al Camp Nou.

De la mateixa manera, el guanyador del Lió-Girondins s'enfrontarà al del Bayern-Manchester United. Un hipotètic encreuament dels blaugranes amb el Manchester United seria una rèplica de l'última final

El sorteig ha començat a les 12.00 hores a la seu de la UEFA a Nyon, conduït pel seu secretari general, Gianni Infantino. La mà innocent ha estat Emilio Butragueño, com a representant del club amfitrió de la final, que es jugarà a l'estadi Santiago Bernabéu el dia 22 de maig i que serà el primer de la història de la Champions que es disputarà en dissabte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.