Esports

El Wigan, disposat a tot per endur-se José Callejón

El club blanc-i-blau recorrerà la primera targeta que el davanter andalús va veure en el partit contra el Vila-real

Segons informava ahir el portal informatiu del Daily Mirror, el Wigan anglès, que entrena el català Robert Martínez, estaria disposat a pagar quatre milions de lliures, uns 4,5 milions d'euros, per fitxar el davanter espanyolista José Callejón. No és la primera vegada que l'equip en què juga l'exespanyolista Jordi Gómez s'interessa pel davanter andalús. Sense anar gaire lluny, dies abans de tancar-se el mercat d'hivern van fer un intent informal que no va prosperar. Ara tornen a la càrrega avalats per l'interès de Robert Martínez, que hauria convençut els rectors del club anglès, per desemborsar una xifra important pel jugador.

Paral·lelament, Callejón també és notícia perquè ahir els serveis jurídics de l'Espanyol van decidir presentar al·legacions a la primera targeta groga que va veure el davanter en el partit contra el Vila-real en el minut 61. Segons les imatges de l'acció, entenen que el col·legiat Ramírez Domínguez es va excedir en el càstig com a conseqüència del qual va acabar expulsat per simular un penal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.